, , ,

Kesäkuntoon projekti alkaa - alkutilanne (Terhi)

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Haudi!! :)

Olipa viikko! :)

Mun poika Lucas lähti viime maanantaina Parasta lapsille Ry:n leirille Pukkilaan, jossa oli eiliseen asti. Tämä tarkoitti siis minulle äitivapaata viikkoa! Teki kyllä hyvää täytynee myöntää :)

Vaikka Lucas onkin jo pian 11-vuotias, niin silti ei se äidin jatkuva vastuu mihinkään katoa. Sitä on äidin vaistot jatkuvasti aktiivisina eli tulee huolehdittua, mietittyä missä poika on, stressattua onko läksyt tehty, ruoan tekeminen, jne. Lista on loputon. Kun poika lähtee esim. leirille, niin voin olla luottavaisin mielin, että hän on hyvässä hoivassa ja pystyn ottamaan itse aavistuksen iisimmin.

Tosin alkuviikon saralta se tarkoitti sitä, että menin töihin 8.00 pintaan aamulla ja lähdin töistä 18.00. Aika pitkää päivää tuli väännettyä. Tosin yksi syy on se, että hommasin toimiston tossa pari viikkoa sitten. Mulla oli toki jo aiemmin toimisto Iskun tiloissa, mutta en jotenkin kotoutunut sinne. Sen jälkeen palasin tekemään hommia pelkästään kotitoimistolle. Näkihän sen että ei se kauaa kestänyt :D Seinät alkoi hyppimään silmille ja meinasin tulla hulluksi :D Ihan vahingossa sitten löysin tämän nykyisen toimistoni Lempäälästä :) Vielä tää toki kaipaa vähän sisustamista, mutta pikkuhiljaa! Eiköhän se tässä kevään aikana valmistu :)
Olen kyllä viihtynyt täällä tosi hyvin! En meinaa saada aikaiseksi lähteä edes töistä :D

Mutta siis tähän viikkoon takaisin... Tuli tosiaan alkuviikko tehtyä reippaasti hommia, mutta tuli tuossa otettua rennostikin :) Mun ystävä Maija kävi parina iltana kylässä. Saunottiin, uitiin ja katsottiin leffaa :)

Tuli myös treenailtua ja nukuttua ihan kiitettävästi tällä viikolla.

Poika tuli eilen kotiin ja pidettiin äiti-poika-ilta :)

Katsottiin siis pari leffaa ja hengailtiin. Tuli tehtyä myös ruokapreppausta ihan huolella.

Tein paistamalla broitsun suikaileita, broilerin fileitä, jauhelihaa ja wokkia, sekä keittämällä/höyryttämällä munia, riisiä, qvinoaa, parsakaalia ja kukkakaalia. En muistakaan koska olen viimeksi ruokapreppausta tehnyt. Oli aika jees! Lucaksen lempiruokiin myös kuuluu parsakaali, kukkakaali, riisi ja kana, joten senkin puolesta hyvä tehdä ruokaa koko viikolle :) Aina kun ei kerkeä kunnolla kokkailla. Poika oli ihan fiilareissa kun oli niiiiin paljon pöperöä tarjolla! Sillä on joku ihmeellinen vaihe, jossa se syö meidän perhettä konkurssiin :D

Kesäkuntoon?

Hyvin levätty viikko sai aikaa myös ajatusten jäsentelyä ja uutta energiaa :) Olen toki tässä jo tovin "dieetannut", mutta aika rennosti. En ole sen koommin laskenut mitään tai muutenkaan rajoittanut sen kummemmin kaloreita. Lähinnä siis putsannut ruokavaliota. Nyt on kuitenkin pitkästä aikaa inspistä tarkemman dieetin noudatukseen.

Lähden nyt 1800-2000kcal liikkeille ja katsotaan pitääkö laskea. Epäilen että ei tule tarvetta. Mulla ei kuitenkaan ole intressejä lisätä kevyen liikunnan kautta kulutusta, jotta voisin syödä enemmän. Nyt siis mennään 3-4 kuntosalitreenillä + viikottain/joka toinen viikko yksi HIIT-treeni. Se saa riittää toistaiseksi. Voisin tehdä tässä postausta myös mitä syön ja minkälaisia mun treenit on. Niitä toki voi seurata myös mun snapista terhi.immonen tai mun treenikamujen snapeista eli sannamehto tai maijaellenl. Heidän kanssaan tulee aika usein treenailtua ja nää likat aina kuvaa meidän treenejä :)

Pitihän sitä ottaa myös pitkästä aikaa mitat, joten tässä tulee:

Mitat ja paino 6.3.2016

Paino 64.6kg
Hauis rento 28,5cm
Hauis jännitys 31,5cm
Peppu 99cm
Reisi tyvi 60,5cm
Reisi keskeltä 56cm
Rinta kainaloiden alta 97cm
Vyötärö 76cm
Vyötärö jännitys 80cm

Lähdetään tähtäämään seuraavia tuloksia:
Paino - ihan sama (varmaan tulee olemaan about 59-61kg)
Hauis rento 27,5-28cm (eli 0,5-1cm pois)
Hauis jännitys 31-31,5cm (mielellään ei muutosta)
Peppu 99-100cm (sama tai 1cm lisää)
Reisi tyvi 57-58,5cm (eli 2-3cm pois)
Reisi keskeltä 56cm (ei muutosta)
Rinta kainaloiden alta 96-97(ei muutosta tai -1cm)
Vyötärö 70-72cm (eli n. 4-6cm pois)
Vyötärö jännitys 75-76cm (eli 4-5cm rasvan myötä pienemmäksi)


Nämä on suhteellisen realistisia :) Tavoitepäivä on 1.6.2015! 

Mua itseä auttaa asettaa jotain konkreettisia tavoitteita, koska niitä on helpompi tavoitella kuin "kesäkuntoa" :)

Näillä mennään!

-Terhi-

0 kommenttia

Saatat pitää myös näistä

TILAA UUTISKIRJE

Ja saat sähköpostitse tiedon jokaisesta uudesta postauksesta.

Suosituimmat tekstit